Založ si blog

Keď nad Ficiliou namiesto Nad Tatrou sa blýska . . . len uboha PROJEKCIA znie! ! !

PROJEKCIA je odborníkmi definovaná ako obviňovanie iných namiesto toho ,aby sme videli sami seba a svoj vlastný podiel VINY a zodpovednosti za to ,čo sme sami napáchali ,alebo čoho sme boli zúčastnený a súčasťou tak,ako článok-člen nejakého celku,pol.zoskupenia ,atď. A pritom je vlastná VINA ako jej súčasť PRÍČINOU toho,prečo projektujeme vlastné pocity ,s ktorými sa nedokážeme vyrovnať vo svojom vnútri, na iných!!! Takže toľko na úvod k tomu o čom sa zmienim v mojom ďalšom názore a pohľade na to,čo sa deje už roky na Slov. pol. scéne ,ale v týchto dňoch to jednoducho graduje až kozmickou rýchlosťou!
Takže poďme pekne po poriadku . Na Slovensku ešte vždy nedozneli ovácie z fantastického víťazstva politickej strany SMER a následných reakcii v podobe abdikácii na svoje posty od podpredsedov tejto strany ,mimochodom jeden z nich už skončil, a už tu máme ďalšie predvádzanie PROJEKCII v podaní obviňovaného a odvolávaného ministra vnútra ,ale hlavne jeho obhajcu v podobe Birmovaného komunistu ,ktorý do dnešných dni veľmi ťažko znáša jeho fiasko v posledných prezidentských voľbách ,po ktorých sme boli svedkami nebývalej a aj nevídanej PROJEKCIE zo strany jeho voli čov!!! Lebo ,ako už len nazvať správanie sa a postoje od volá vaného ministra,jeho najväčšieho obhajcu ,ale aj koaličných poslancov sediacich a PROJEKTUJÚCICH v cirkuse PARLAMENT&PSYCHIATRIA!? To,čo malo možnosť vidieť sta tisíce ak nie milióny slušných ľudí v priamom prenose tak,ako PROJEKCIU ,ktorá by sa mala vyučovať na vysokých školách psychológie ,ale aj filozofie!!!??? A samozrejme že nie len v tom to prípade ,ale aj po veľmi rýchlej zmene retoriky pri možnom navýšení platov ústavných činiteľov o TISÍC eur za mesiac!!! Ale aj jeho dnešnej rýchlej reakcii na to ,čo jemu a jeho strane ubralo na sláve a percentách , o zrušení tak ťažko sa rodiaceho zákona na MZ pod réžiou KRÍZOVÉHO MANAGERA z pošty,aj ja som strašne zvedavý či vráti plat za premrhaný čas. Nuž a opäť som sa poriadne smial a váľal po zemi pri jeho PROJEKCII a infatilnej iracionalizacii na adresu opozície ,ktorá bude vraj z prijatého zákona o až 30-TRIDSAŤ eurových poplatkoch za dvermi DOBROVOĽNÍKOV vytĺkať politický kapitál a tak ho zneužívať na jeho politické ciele. Ktorú ale hneď spojil s atakom na pána prezidenta a vyzýva ho na konanie vo veci ,ktorá by mala ,,zabetonovať“ Ústavnú moc jemu a jeho verným!!! Takže ,čuduj sa svete ,opäť nie je schopným tento neschopný Birmovany komunista priznať chyby jeho nominantov ,ale aj členov jeho strany za jednoznačne zlý zákon o poplatkoch u DOBROVOĽNÍKOV a následným zdieraním jeho voli čov!!! Ale tak im len sucho ,ale za to jednoznačne odkázal ,že nie kvôli ním dá zrušiť tento ZLÝ zákon ,ale len a len kvôli zlej opozícii ,ktorá si dovolila na neho poukázať!!!! Nuž,čo už,opäť len bezmocná PROJEKCIA ,ktorou sa snaží zakryť neschopných a tých ,ktorí mu už roky podkopávajú čo raz viac sa trasúce nohy a ktorí bez jeho súhlasu nie sú schopnými sa ani len podpísať!!!
Je pravdou ,že dnes žijeme v dobe rôznych turbolencii ,rýchle sa meniacich situácii,rôznych zvratov ,na ktoré musia reagovať aj tí,ktorých sme si zvolili a tak je možné že sa chybička ,,vloudi“ aj v prípade ich ,ale je na zamyslenie sa predovšetkým ich samich ,že ak to už nezvládajú a to z akýchkoľvek dôvodov ,tak nech prestanú konečne hrať ,,teatro“ , predvádzať jednú PROJEKCIU za druhou a to aj sami pred sebou a nechajú priestor novej a predovšetkým mladšej ,,krvi“,ktorá im iste ukáže a aj dokáže ,že aj veľká politika sa dá robiť slušne a hlavne v prospech tých ,ktorí ich budú voliť a nie v prospech ,,neviditeľných“ ,ktorí tu už skoro desať rokov ťahajú nitkami zo zákulisia…..

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470402x
Priemerná čítanosť článkov: 2977x

Autor blogu

Kategórie