Založ si blog

Zatiaľ , čo SLUŠNÉ SLOVENSKO spalo. . . . .

tak pod rúškom mlčania POSLUŠNEJ väčšiny FICILIE sa talianskou mafiou rozkrádalo! Dnes ,po vyše mesiaci od neuveriteľnej brutálnej vraždy jedného mladého a odvážneho investigativného novinára a jeho snúbenice ,sme svedkami doslova neuveriteľných vecí o ktorých písal a na ktoré poukazoval a iste by aj poukazoval tento novinár.
Slušnému človeku doslova zostáva rozum stáť ,čo sa tu zrazu deje a aké opatrenia sa prijímajú na rôznych ministerstvách ,ale predovšetkým od BÁBKOVÉHO PREMIERA ,ktorý otvorene vyvracia všetko čo tu jeho predchodca na vrieskal a aj na vystrájal. Zrazu všetci ministri chcú pracovať lepšie ,kvalitnejšie,efektívnejšie,nuž neviem za čo vlastne brali platy a ako a pre koho pracovali, a hlavne v prospech spokojnosti nespokojného ,frustrovaného,traumatizovaného a tak ťažko skúšaného občana ,ktorý keď poukazoval a v zúfalstve doslova kričal,že sa tu už nedá vydržať ,tak bol označeným len za blázna ,polo blázna a za Sorošovu opicu ,ktorá nevie čo chce ja ním riadená! A zrazu sa stalo niečo ,čo okrem objednávateľa nikto nevedel a ani ne očakával a veci sa majú celkom ináč ,ako tu boli prezentované!!! Zrazu vidí každý minister a aj iní kompetentní to,čo ešte pred mesiacom vidieť nemohli a jedná špina za druhou je zrazu odsudzovaná a je SLUŠNÝM verejne prisľúbené,že bude odstránená . No tak sa aj preto znova pýtam ,kde a aká bola vlastne pravda o ne-vládnutí jedného nevydareného Birmovaného komunistu ,ktorého ani jeho voli či nechceli za prezidenta!? Ako je možné ,že dnes je zrazu všetko ináč a poslušní sa stali len nepotrebnými prostitútkami po ktorých len špinavé pelechy zostali??? Ako je vlastne možné ,že po vyše desiatich rokoch ne-vládnutia jednej strany a jedného ,,mužíčka“ nie je všetko tak,ako to on sám predostieral jeho poslušným voli čom a dokonca jeho vlastní dnes otvorene kričia ,že už nechcú byť poslušnými ,slepými a ani hluchými zmanipulovanými PROSTITÚTKAMI v jeho rukách a nahlas hovoria to,čo im ešte pred mesiacom zakazoval!? Žeby sa u poniektorých zobudilo svedomie a charakter ??? Ale ak aj ,tak kto bude vlastne ,,platiť“ aj za ich loajálnosť a mlčanlivosť a to už jedno z akýchkoľvek dôvodov?
Dnes máme staro -novú na rýchlo zlepenú BÁBKOVÚ VLÁDU ako pokračovateľa starého dvojročného TROJZLEPENCA v ktorej sú aj ministri ,ktorí nenabrali odvahu a osobnú statočnosť a nenasledovali ich kolegu z postu MK ,ale aj nových ,ktorí ešte ani nesadli na ich stoličky ,ale už odvolávajú to ,čo povedali len pred chvíľou ale aj takých ,ktorí nie sú v očiach ich dnes už podriadených dobrým riešením. A práve aj za takýchto dáva dnes ruku do ohňa staronová predlžená ruka čoby BÁBKA v rukách iných !!! Tak si kladiem opäť otázku ,môže takýto na rýchlo zlepený TROJZLEPENEC plniť ináč svoje úlohy a naplňať jeho smelé ambície ako jeho predchodca??? Odpoveď nechávam na tých ,ktorí mu opäť slepo veria a opäť nedopustia na ich veľké reči o ich dobru a blahu ,ktorého by sa mali pod jeho vedením naplniť!!! Nuž verte slepí a hluchí veriaci ,že staré Čínske porekadlo pamätalo aj na vás už pred tisíc ročiami ,keď vám odkázovalo ,že na rukách ktoré darujú ruže vždy zostane ich pach! A to presne tak ,ako na vašich rukách zostala špina po každom jednom volebnom lístku ,ktorým ste dovolili dopustiť sebe a vaším deťom a vnukom to ,čo spôsobil ten ktorému ste tak slepo verili a ten vás zneužil len na mocenské chúťky a politické ciele tých ,ktorým oddane slúžil len preto aby mohol aj vám vládnuť!!!

NEBOJ SA NEPRIATEĽOV ,V NAJHORŠOM PRÍPADE ŤA MOŽU LEN ZABIŤ.
NEBOJ SA PRIATEĽOV ,TÍ ŤA MOŽU V NAJHORŠOM PRÍPADE LEN ZRADIŤ .
BOJ SA ĽAHOSTAJNÝCH ,ONY NEZRÁDZAJÚ A ANI NEZABÍJAJÚ ,ALE S ICH TICHÝM SÚHLASOM SA DEJE JEDNO AJ DRUHÉ!

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Oheň / Plamene / Požiar /

Rusko plánuje sabotáže v Európe. Moskva nemá zábrany, varujú tajné služby

05.05.2024 17:06

Keir Giles z inštitútu Chatham House tvrdí, že vďaka nim sa môže Rusko naučiť, ak chce skutočne Európu paralyzovať. Ide podľa neho o nácvik.

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

Zuzana Čaputová

Čaputová sa nechystá do straníckej politiky. Chce zostať na Slovensku a byť užitočná pre spoločnosť

05.05.2024 16:00

Rozhodnutie nekandidovať opätovne na hlavu štátu neľutuje.

Rusko Toržók Putin prezident

Slovenská firma zaradená na sankčný zoznam USA predávala softvér do Ruska, jej majiteľ je zapojený do miliónovej kauzy so zmenkou v Moskve

05.05.2024 16:00

Podľa zistení Pravdy je majiteľom eseročky cudzinec, ktorý býva v Londýne a spoluvlastní schránkovú firmu, ktorá sa objavila aj v databáze Pandora Papers.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470641x
Priemerná čítanosť článkov: 2979x

Autor blogu

Kategórie