Založ si blog

VOJNA A BOJ O JEDNO PERCENTO X 2 V NÁRODNOM HOSPODÁRSTVE SR ! !!

Presne takúto sumu totiž dostane každá jedná pol.strana za jeden hlas ktorý dostane v nasledujúcich voľbách do cirkusu PARLAMENT za predpokladu že získa minimálne TRI percenta hlasov z celkovo odovzdaných hlasov vo voľbách . A k tejto sume treba ešte prirátať zvláštny BONUS za každého jedného poslanca ktorý bude v v tomto cirkuse sedieť za pol.stranu do 44tého miesta!!! A keďže ani v tomto prípade nejde len o hru o fazuľky tak si skúsme predstaviť o koľko miliónov sa bude 29.februára hrať. Jedno percento je totiž výška priemernej hrubej mzdy v národnom hospodárstva a ta dnes činí cca. 1064 eur a teda je to 10.O6 eur krát 2 ! Ak k tomu prirátame ešte hore spomínaný BONUS ,tak je vidieť , že je o čo hrať a prečo robiť z VOLIča doslova bez názorového VOLA ,ktorého treba zmanipulovať ,očariť a ohlupnúť až tak,aby uveril slovám tiež politikov a dal mu jeho mnoho krát len žobračí hlas v deň ,keď sa rozhoduje o jeho biednej a často krát existenčnej budúcnosti na najmenej štyri roky! Ale iste nie o existencii MANIPULÁTOROV ,ktorí to majú dopredu veľmi dobre zrátané !

Dnes keď táto pravda a fakty zanikajú v plávajúcej špine po vládnutí spôsobom VYHRAJ VOĽBY A MOŽEŠ VŠETKO & NIE JE DOLEŽTÝM TO ,AKÁ JE PRAVDA ,ALE LEN TO,ČO POVIEŠ TY,ktorá sa valí celým Slovenskom by bolo iste chybou nevidieť aj tento aspekt a tak sa viac sústrediť aj na zodpovednosť o tom komu doslova DARUJEME našich vyše 20 eur a s nimi aj naše osudy na najmenej ďalšie štyri roky! A aj preto nie je zbytočným a od vecí si pripomenúť to,ako sa narábalo len za posledné štyri roky s našimi peniazmi ,ktorých bolo síce menej ,ale stali za to aby sa o ne tiež politici bili aj v roku 2016.

Karty pred voľbami sú rozdané, nominantov a uchádzačov o naše peniaze poznáme tiež a tak je len na nás ,ako zodpovedne vyhodnotíme to ,čo sme zažívali,zažili a zažívame aj počas týchto dní a ako sa pred vstupom do volebných miestnosti rozhodneme v prospech náš a nie tých ,ktorí svojim konaním spôsobili to ,čoho sme boli a sme svedkami . Viem ,že v tomto momente by bolo len nosením dreva do lesa a nosením vody do studne ak by som sa venoval aj tomu ,čo nedávalo a aj nedáva mnohým slušným ľuďom spávať a čo pohlo s každým jedným zodpovedným z pomedzi nás ,ale iste si neodpustím mnohým pripomenúť ,že aj na Slovensku platí v PARLAMENTNEJ demokracii to ,že vyššia a väčšia vždy berie a plač s nárekmi sú len následkom neschopnosti porazených pochopiť ,že neprehrali oni ,ale tí ,ktorým sa podarilo presvedčiť len ich ! Príklady na túto tému iste netreba predkladať aj keď nie je od vecí poukázať na stav v spoločnosti po každých jedných voľbách a správanie sa tých ,ktorí si myslia že len oni a ich manipulátori majú patenty na rozum a vedia všetko najlepšie !

Momentálne je už v plnom prúde predvolebná kampaň ,ktorá bude iste v novodobých dejinách samostatného Slovenska jedná z najšpinavejšich a vedená aj v duchu STRACHU so snahou totálne polarizovať spoločnosť a možná aj paralizovať štát ako ,taký a aj takýmto spôsobom zostať pri moci ,alebo sa aj dostať k nej ! Prvé ,,lastovičky “ sú už na svete a my sme svedkami presne toho ,čo MANIPULÁTORI chceli dosiahnuť a na miesto toho ,aby sme sa zjednocovali proti tomu a tým ,ktorí spôsobili momentálny stav a rozvrat nie len ústavnosti štátu ale aj morálnej krízy v ňom z pomedzi radov tých ,ktorí mali byť zárukou našich kvalitných životov sa hádame a delíme na našich -vašich ,mojich-tvojich a hľadáme vinníkov tam a medzi tými kde nikdy neboli a ani nie sú! A práve toto je vodou na mlyn pre MANIPULÁTOROV ,ktorí nám celý tento scenár pripravili vnútili a my sme ho infatilne prijali bez najmenšieho uvedomenia si ,že vo voľbách ide vždy napred o NÁS a nie o NICH !!! A aj preto ak chceme vo voľbách konečne dosiahnuť to ,čo sme v našich životoch ešte nikdy nedosiahli, skúsme už v týchto voľbách urobiť čosi a to ,čo sme ešte nikdy pred tým neurobili.A to je ukončiť akékoľvek hádky medzi nami ,ale aj v rodinách ,lebo ešte vždy platí aj na ťažko skúšanom Slovensku ,že najkrajším na každej jednej hádke je ZMIERENIE !!! Skúsme sa teda pomeriť v prospech nás všetkých a v mene lepšej budúcnosti nás ,našich detí a vnukov aj preto ,aby sme sa raz nemuseli hanbiť aj za túto našu neschopnosť ,nie len pred našimi deťmi a vnukmi,ale aj samí pred sebou !!! A aj preto nebuďme takí ,ako ,,naši “ tiež politici a poďme všetci do volieb a volebných miestnosti s rozumom a bez nenávisti ku komukoľvek dobrotou voči všetkým a to aj voči MANIPULÁTOROM ,ktorí nám už dobrotu dávno len nenávisťou nahradili !!!

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470585x
Priemerná čítanosť článkov: 2978x

Autor blogu

Kategórie