Založ si blog

Nekonfrontačný , vysoko štátnický prejav Pani Prezidentky SR ! !!

Dnes Prezidentka SR Pani Čaputová potvrdila na pôde parlamentu SR pri predkladaní správy o Stave SR jej nad straníckosť ,rozhľad ,rozvahu a hlavne dokázala to ,že PRAVDA sa dá povedať aj kultivovane a tak,aby upokojila potreby všetkých a teda aj jej ! JEJ dnešný prejav ako výzva k všetkým občanom SR a nie len k zákonodarcom a politikom jasne deklaroval ,že jej nie je ľahostajným osud Slovenska ,všetkých občanom žijúcich v ňom ,ale ani jeho dobré meno vo svete a aj preto sa rozhodla pre štýl ne mlčania a tajomstiev ! Veľmi pekne ,presne a kultivovane pomenovala ,kde Slovensko ,,topánka“ tlačila ,tlačí aj preto ,lebo veľmi dobre vie ,že mlčanie a tajomstvá mnohých tiež politikov už dlhé roky len ruinujú Slovensko a život v ňom neboli a ani nie sú prínosom pre neho do budúcnosti !

Dnes Pani Prezidentka odkázala všetkým zainteresovaným ,že jedine a len PRAVDA je tu aj na to ,aby sa život Slovákov na Slovensku výrazne zlepšil a nie naopak zhoršil! Jej viera v PRAVDU a spravodlivosť na Slovensku bola veľmi nahlas prednesená na pôde ,na ktorej sa začína nie len náš lepší život aj preto aby vecí už neboli nikdy takými ,akými boli pred jej vyrieknutím a to s plným vedomým ,že Páni Prezidentka pochopila ,prečo chcela povedať tuto jej PRAVDU ,ktorá nám všetkým pomôže rozhodnúť o tom ,či vecí ,ktoré sa zmenia aj naším pričinením budú také ,ako chceme aby boli my všetci a nie len poniektorí z pomedzi nás !!!

Prezidentka SR Pani Čaputová nie len jej obsahom jej rekapitulácie o stave SR ,ale predovšetkým vysoko kultivovaným spôsobom dnes iste naplnila jej predsavzatie s ktorým išla do úradu Prezidenta SR a naplnila iste to už dávno a veľmi dobré staré známe : BEZ NENÁVISTI KU KOMUKOĽVEK A DOBROTOU A LÁSKOU KU VŠETKÝM !!!

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Základná škola Podsadek, Stará Ľubovňa, Rómovia

Ministerstvo školstva chce z plánu obnovy zaplatiť výchovnú šou. Odborník nápad kritizuje

07.05.2024 07:00

Rómska komunita je zámerom pobúrená, rezort však nápad obhajuje

izrael, gaza, rafah

Izrael podniká útoky v Rafahu niekoľko hodín po tom, ako Hamas akceptoval návrh na prímerie

07.05.2024 06:50

Izraelské letectvo podniklo údery na viac ako 50 miest spojených s Hamasom a jemu blízkym organizáciám.

Rusko, Deň víťazstva, Červené námestie, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi chcú navýšiť raketový arzenál, odradiť nepriateľov 'testovať sily Ruska'

07.05.2024 06:25

Rusi zvyšujú výrobu zbraní. USA predpokladajú, že tento rok vyrobí Rusko viac munície ako všetkých 32 členov NATO dohromady.

Hrad Likava, Likavka, Ružomberok

Najväčší hrad na Liptove opravia za milióny eur. Pre návštevníkov chystajú novinky

07.05.2024 06:00

Stredovekej pamiatke „odklepli“ veľký balík peňazí. Pribudnú tam nové priestory aj moderné prvky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470812x
Priemerná čítanosť článkov: 2980x

Autor blogu

Kategórie