Založ si blog

Od zlatých trafík , cez zlaté vajcia a padáky až po zlaté tehličky. . . . . . . a Ilavu s Loepoldovom!

,alebo prečo dnes BIRMOVANÝ KOMUNISTA & DORDEL DÁMA z BORDELU SMER v jeho nárekoch a plači strčil hlavu do piesku a myslel si pri tom ,že MY NÁROD SLOVENSKÝ sme zabudol tak,ako ON ?

Ubehlo len niekoľko dní ,keď sa nechal počuť poslanec Fico a pomaly prisahal národu Slovenskému ako sa zmení a konečne bude rozprávať tak,ako myslí a myslieť tak,ako rozpráva . A ja som sa nestíhal ani dnes diviť nad tým ako mu to nejde a aké veľmi ťažké sústo si zobral pred niekoľkými dňami do úst! To ,čo dnes opäť predviedol už ako skoro zhasnutá ,,politická hviezda“ nevybočilo iste z rámca jeho schopnosti ako tiež politika ,ale ani človeka ! Jeho náznaky kajania sa pri rozprávke o jeho novom BORDELI s mladými politickými PROSTITÚTKAMI bez neho na predsedníckej stoličke ,ale len s jeho radami boli dobre tak ,akurát na pobavenie a na zasmiatie sa ,ale iste nie na to ,aby ich bral normálny človek vážne ! Dnes síce opäť potvrdil ,že veľmi nerád prehráva a nikám neodchádza a preto je rozhodnutým pomstiť sa tým ,ktorí ho zradili ,odišli a zabudli na to komu majú poďakovať za ich blahobyt a postavenie na Slovensku !!! A to všetko bez najmenšej snahy o návrat do ďalekej ,ale aj blízkej minulosti a vyjadrenia čo i len ľútosti a sebareflexie k tomu ,čo tu on ,jeho strana ,ale aj zradcovia spôsobili a hlavne zanechali nie len novej vláde ,ale predovšetkým jeho VOLIčom !!! Konštatovať a verejne sa konečne priznať ,že PROTI ÚSTAVNÉ prijatie zákona o TRINÁSTOM dôchodku bolo len lacným a veľmi populistickym rozhodnutím a gestom jeho ,ktoré malo zachrániť potapajúci sa BORDEL SMER a nemalo nič spoločného s dobrom pre jeho VOLIča ,ale jedine s dobrom jeho a jeho zradcov ))))))! ,bolo len slabou náplasťou na jeho boliace rany na duši ,ale aj traumu ,ktorú mu spôsobili tí,ktorých odchoval na jeho tisíc klikovej hrudi a ktorých do poslednej minúty chránil tak,ako všetkých pred nim ,ktorým verejne udeľoval Žlté karty ,verejne im ďakoval ,ale ani nedal na nich dopustiť !!!

Dnes som opäť počúval len už dávno zhasnutú a vyhorenu ,,pol. hviezdu“ ,ktorá nie je v stave schopnou uvedomiť si,čo tu spôsobila a napáchala aj s jeho zradcami ,ktorá už nemá čo ponúknuť ,ale o to viac by chcela miešať karty na politickom poli. A to bez akejkoľvek seba reflexie a uvedomenia si ,že jej osud je v rukách súčasnej koalície , jej politiky a nie v rukách jeho zradcov . Lebo ak súčasná vládna koalícia naplní svoje PVV do poslednej bodky a k spokojnosti aj voličov BORDEL DÁMY ,tak už dnes je viac ako len istým ,že ju o štyri roky už praktický ani nebude mať kto voliť…….

NIEKEDY SA MUSIA ALE AJ BORDEL DÁMY & BIRMOVANÍ KOMUNISTI ZBLÁZNIŤ, ABY PRIŠLI K ROZUMU………..

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467688x
Priemerná čítanosť článkov: 2979x

Autor blogu

Kategórie