Založ si blog

Ankety , referenda. .. .. .. ,alebo zrušia sa na Slovensku voľby ?

To ,čo v poslednom období doslova vystrája totálne rozbitá a rozprášená opozícia pod tlakom každodenne vychádzajúcich dôkazov o RABOVANÍ Slovenska za posledné roky vtedajšou NE-VLÁDNOU svaločou a jej GALÉRKY a teda súčasnou opozíciou nemá iste obdobu ani v jednom post socialistickom štáte a to iste ani v Rumunsku !!! Už sedem mesiacov sú občania Slovenska denno denne oboznamovaní a konfrontovaní so skutočnou pravdou o NE-VLÁDNUTÍ minulých vlád a o činnosti tých ,ktorých NE-VLÁDY dlhé roky prikrývali s NE-VLÁDNOU perinou a oni si Slovensko potichúčky rozkrádali a rozoberali doslova tak,ako auta v autoservisoch ! NAKA sa nezastavuje a každý jeden deň sú na svete a verejnosti správy o nových zadržaniach pro rôznych akciach a slušný človek sa zrazu nestíha diviť ako sofistikovane bol dlhé roky pernamentne okrádaný a zavadzany do omylov pod rúškom SOCIÁLNYCH ISTOT & ZADARMO z jeho vlastných ! O tejto smutnej minulosti pre slušného Slováka ,ale predovšetkým pre ,,BUDOVATEĽOV“ jeho dobra by som tu mohol písať celé dni ,ale iste by som nosil len vodu do studne a nič by sa na tejto PRAVDE o minulosti nezmenilo !
Dnes je na stole totiž požiadavka tých ,ktorí sa boja KLOP…KLOP…KLOP a veľmi dobre vedia ,že prečo . A čuduj sa opäť svete že koho to tu na HLAS oslovujú a opäť do omylov ich treba dostať ?! Nuž predsa tých ,ktorí im tak slepo roky verili a nakoniec od nich odskočili nie len vo februári tohto roka ,ale už dávno pred tým . Kto je vlastne cieľovou skupinou ,ktorá je ľahko manipulovateľnou a má opäť rozhodnúť o návrate tých ,ktorí u nej stratili dôveru a pred ktorou sa doslova ŽOBRE o jej službu s jediným cieľom ,ktorý je totálna polarizácia a rozvrat v spoločnosti a ich návrat na stratené piadestale za každú cenu a akýmkoľvek spôsobom ?????

Aj na Slovensku sa od jeho samostatnosti rozhodovalo o vláde-vedení štátu ,prezidentovi ,ale aj o zástupcoch na regionálnych úrovniach vždy a jedine ÚSTAVNÝM spôsobom a to formou SLOBODNÝCH A DEMOKRATICKÝCH VOLIEB a nikdy nie formou ANKIET a REFEREND ,ktoré sú tiež výdobytkom demokracie ,ale majú slúžiť na jej podporu a nie na jej potlačenie ! Totálne rozbitá,zdecimovaná,frustrovaná a zúfala opozícia pod tlakom konania orgánov určených na obranu demokracie a majetku v ňom dnes ale už akosi nechce uznávať a rešpektovať ÚSTAVU a zákony na Slovensku ,ktoré mimo iného ona sama konštituovala ,menila a zdokonaľovala, ale jednoznačne všetko potláča a spochybňuje a doslova INFATILNE vymýšľa spôsoby s ktorými by akože sofistikovane získali na svoju stranu opäť len tých ,ktorí im tak zaslepene verili ,ale od nich doslova ušli !!! Súčasná bezmocnosť a hlavne STRACH z napachaneho v minulosti súčasnou opozíciou ,ale velí pod pudom aj sebazáchovy a slobody za každú cenu ináč ! A asi prečo ? Prečo dnes súčasná opozícia neuznáva výsledky volieb a nectí si ani ÚSTAVU SR ,ale doslova rozpútava PEKLO NA ZEMI je iste rozumným a slušným občanom veľmi dobre známe a veľmi dobre vedia aj to ,že tí ktorí sa neštítili dlhé roky zneužívať ich neobmedzenú moc a NE-VLÁDNUTIE v štáte v prospech svoj sú dnes schopní spraviť všetko preto ,aby zastavili to,čo im podľa ich ,,zásluh“ patrí !!! Slovensko čaká na nového GP tak,ako na soľ do polievky a ktorý bude zárukou toho ,že sa v ňom už nikdy nebudú diať také veci,aké sa diali za ,,éry“ posledných dvoch ,,pánov“ na vrchole tejto inštitúcie ,ale aj na pôde špeciálnej prokuratúry ,ktorej ,,ŠÉF“ dokonca skončil s putami na rikách v cele pre zadržaných a jeho vyhliadky na slobodu sú temer nulové !!! A keďže aj totálne rozbitá a nejednotná opozícia veľmi dobre vie ,že toto je a bude jednou z kľúčových postáv ohľadom k ich budúcnosti ,tak robí všetko preto ,aby k vymenovaniu tejto osoby v cirkuse PARLAMENT NEDOŠLO a oni mali ešte poslednú šancu sa nadýchnuť a tak zvrátiť dianie na Slovensku v ich prospech ………..a to bez najmenšieho uvedomenia si ,že o ich ďalšom osude rozhodnú opäť len občania a nie oni a to aj v prípadných ANKETÁCH a REFERENDÁCH ,ak sa už teraz ONI rozhodli VOĽBY ako ,také z ÚSTAVY SR ,,vypustiť“ a nahradiť ich tým ,čo im dnes najviac vyhovuje !!!

AK CHCETE V ŽIVOTE DOSIAHNUŤ TO,ČO STE EŠTE V ŽIVOTE NEDOSIAHLI,TAK MUSÍTE UROBIŤ ČOSI,ČO STE V ŽIVOTE NEUROBILI !!!

A súčasná opozícia je zrazu schopnou a ochotnou robiť vecí ,ktoré nikdy nerobili keď boli vo vládnej koalícii……PREČO?

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470771x
Priemerná čítanosť článkov: 2980x

Autor blogu

Kategórie