Založ si blog

Alexej nikdy nezabudneme a ďakujeme ! ! !

V úvode upozorňujem pro RUssKO – Kremeľskych analolezcov a mentálnych mrzákov z búdy na Súmračnej ,že tento blog a spomienka na A. Navaľného nie je pre nich ,ale pre tých ,ktorí si vážia demokraciu ,slobodu a mier v hociktorej časti sveta!

Po neslávnej spomienke na druhé výročie ŠVO s krycím názvom BLIETZKRIEG na Ukrajine sa včera celý demokratický a mierumilovný svet rozlúčil s jedným z najväčších odporcov KRVAVÉHO režimu jedného PSYCHOPATA & MASOVÉHO VRAHA z búdy na Krásnej ploščadi na ktorého krvavých paprčiach je aj krv ním zabitého Alexandra ,ako jeho najväčšieho odporcu a skutočného bojovníka za skutočnú demokraciu , slobodu a mier aj v RUssKU ! Včera na poslednej rozlúčke s Alexejom sa ,ale celý pokrokový a mierový svet nerozlúčil s jeho hrdinskými postojmi a bojom za skutočnú demokraciu ,ale naopak sa ešte viac zomkol a v duchu mu sľuboval ,že v jeho boji neprestane pokračovať a to predovšetkým v jeho RUssKU ,ktoré mal iste veľmi rád a chcel len to ,aby aj jednoduchí a radoví občania RUssKA žili svoje životy v slobode ,demokracii a mieri a nie v strachu a obavách o svoje životy ! Už včerajšia hojná účasť na jeho poslednej ceste a to nie len na mieste konania poslednej rozlúčky s ním jasne ukázala ,že jeho odkaz s ním nezomrel ,ale žije a každým jedným dňom bude aj v RUssKU stále viac a viac jeho stúpencov a nasledovateľov ,ktorým nie je osud celého RUssKA a života v ňom ľahostajným ! A to aj napriek tomu že KRVAVÝ PSYCHOPAT z búdy na Krásnej ploščadi robil všetko možné aj nemožné ,aby zabránil dôstojnej rozlúčke s jeho odporcom ,ktorý mu nedával dlhé roky kľudne spávať a nakoniec ho pripravil o jeho život ! Včera jednoducho aj samotní nebojácni RUssKI občania potvrdili a odkázali aj Alexejovej manželke a jeho deťom ,ktoré sa nemohli z obáv o vlastnú bezpečnosť a životy zúčastniť na rozlúčke s ich srdciam najbližším ,najmilovanejším a milovaným ,že neostávajú v ich boji za Alexejov odkaz samí a sú rozhodnutí s nimi pokračovať na ich ceste v započatom boji až dovtedy ,dokedy KRVAVÝ PSYCHOPAT z búdy na Krásnej ploščadi posledný krát nevydýchne a tak si celý pokrokový ,slobodný a mierový svet vydýchne !!!

Alexej česť tvojej večnej pamiatke ,nebojácnosti a odkazu celému demokratickému svetu ,ktorý včera plakal a krvácal ,ale nevykrvácal a v jeho žilách bude cirkulovať nie len krv ,ale aj tvoj odkaz za ktorý sa určite oplatí bojovať až do zdarného konca !!!

ALEXEJ , NIE KAŽDÝ CHÁPAL A CHÁPE TVOJE KROKY NA TVOJEJ CESTE K DEMOKRACII , MIERU A SLOBODE ! ALE TO JE V PORIADKU ,LEBO TO BOLI TVOJE KROKY PO TVOJEJ CESTE A NIE ICH , NA ICH CESTÁCH K LIKVIDÁCII DEMOKRACIE , SLOBODY A MIERU DOMA A VO SVETE !!!

Quo wadis Slovenské ne- zdravotníctvo vo Ficilii pod vedením ministerky cingi lingi bom ?

09.05.2024

Alebo kedy padne hlava tejto selfičkovej a neschopnej ministerky z PENTA group´s ? Alebo necháme našu budúcnosť a teda naše deti na milosť a nemilosť lekárov za hranicami FICILIE ? Nie ,nebudem zase rozoberať činnosť a ,,prácu“ tejto tanečnice z PENTA group´s počas jej pol ročného pôsobenia na poste MZ vo FICILII ,ale sa len pýtam dokedy sa na jej nečinnosť bude [...]

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Izrael Palestína Gaza Rafah Evakuácia

Izrael vyzval na ďalšie evakuácie na východe Rafahu, aj na severe Pásma Gazy

11.05.2024 12:23

Podľa odhadov izraelskej armády už oblasť Rafahu opustilo 300 000 Palestínčanov.

polárna žiara, aurora borealis

Nebeské divadlo tancujúceho svetla. Polárnu žiaru videli ľudia aj nad Slovenskom. Zopakuje sa v noci?

11.05.2024 12:00

Slovákom sa naskytol v noci zriedkavý pohľad na polárnu žiaru.

Záchranka / Sanitka / Ambulacia /

Zábava sa skončila tragédiou. V Bratislave sa viacero ľudí zrejme otrávilo drogami, jeden muž neprežil

11.05.2024 10:57

Záchranári prijali v noci viacero volaní zo spoločenskej akcie vo Vlčom hrdle, pri ktorých bolo podozrenie na intoxikáciu drogami.

nehoda autobusu, rakúsko

Vážna nehoda slovenského autobusu v Rakúsku: Zranilo sa desať ľudí, traja ťažko

11.05.2024 10:39

Vodič vo vysokej rýchlosti narazil do betónovej zábrany oddeľujúcej jazdné pruhy v úseku, kde sa uskutočňujú práce na ceste.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 159
Celková čítanosť: 472525x
Priemerná čítanosť článkov: 2972x

Autor blogu

Kategórie