Založ si blog

Ako sa nám šteniatko od strýca KALLY BABY na novinárov rozštekalo !

Hlavný poradca pre všetkých poradcov pre všetkých ministrov ,ktorý si každé jedno ráno .ebačiky z nosa a brady pred zrkadlom vytláča sa zase prezentoval len ako malé rozmaznané šteniatko ,ktoré si myslí ,že pod ochranou rukou strýca a jeho hranatého ŠÉFa môže štekať kedykoľvek a akokoľvek na hlas na koho a na čo sa mu len zachce. To ,čo dokázal pri podozrení zo strany novinárov na jeho údajné prepojenie na Kremeľ a na platby v CASS za jeho služby v prospech jeho a Kremľa len jasne potvrdzuje to ,že toto mladučké šteniatko potrebuje predovšetkým ešte veľmi veľa poradcov a hlavne veľa zrkadiel v ktorých by nevidel len jeho .ebačiky na nose a brade ,ale hlavne jeho chorú dušu a zdeformovaný charakter !
Za čias budovania bájneho Zlatého socializmu som nie len ja poznal veľmi veľa takýchto šteniatok ,ktorí mali veľmi vplyvných rodičov a známych na rôznych významných postoch a zneužívali ich presne tak, ako toto nemohúcne a veľmi hlúpe šteniatko ,ktoré jeho správaním jasne deklaruje ,že jeho škola mu je a bude len na NIČ ,lebo vplyvný srtýco sa rozhodol v jeho mene ináč a pomaly a iste si vyrába z neho jeho klon ,ktorý mu bude slúžiť presne tak ,ako dnes slúži klon Pelegrini jeho hranatému tvorcovi – ŠFovi ,ktorý sa s ním dnes všade hrdí a neustále mu pripomína ,komu ma ďakovať za jeho súčasné nie len postavenie v ich FICILII !

Toto sme všetci chceli ?

15.05.2024

To, čo sme dnes všetci zažili v Handlovej iste nie je nikomu ľahostajné a každý jeden z nás takýto brutálny čin voči premiérovi štátu iste odsúdi . A takto robím verejne aj ja . Momentálne naprieč celým Slovenskom lomcujú emócie a ,obvinenia a rôzne názory . Mnohí už volajú po pomste . A je na zamyslenie ,že sa k nej hlásia aj tí ,ktorí boli a sú aj dnes PRÍČINOU [...]

Quo wadis Slovenské ne- zdravotníctvo vo Ficilii pod vedením ministerky cingi lingi bom ?

09.05.2024

Alebo kedy padne hlava tejto selfičkovej a neschopnej ministerky z PENTA group´s ? Alebo necháme našu budúcnosť a teda naše deti na milosť a nemilosť lekárov za hranicami FICILIE ? Nie ,nebudem zase rozoberať činnosť a ,,prácu“ tejto tanečnice z PENTA group´s počas jej pol ročného pôsobenia na poste MZ vo FICILII ,ale sa len pýtam dokedy sa na jej nečinnosť bude [...]

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Čaputová, Pellegrini, Fico, vyhlásenie, atentát

Atentát ako dôsledok polarizácie? Nájdeme cestu k upokojeniu a nie k zhoršeniu situácie?

16.05.2024 19:00

Najvyšší čas zatiahnuť ručnú brzdu. Atentát na premiéra Roberta Fica otriasol spoločnosťou a jej súdržnosťou. Bude to pre nás budíčkom? Upokojujme napätie slušným dialógom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 160
Celková čítanosť: 475264x
Priemerná čítanosť článkov: 2970x

Autor blogu

Kategórie