Založ si blog

Ovce moje ovce , ja som bača váš . . .

a vy mi za moju starostlivosť ,strach, obavy o vás  a sociálne istoty pre vás  hufne odchádate do iných stád a pod vedenia bačov ,ktorí vám sľúbia to,čo vám ja už ale nemôžem dať ,lebo štátny erár je dokonalé vyrabovaný a nepomohol mu ani kolosálne a veľkolepo ohlasovany Ekonomický zázrak ,ktorý bol súčasťou prvo májových osláv a masirovania hlávok pred hrstkou najvernejších v nitrianskom amfiteátri!  A k vášmu úniku nepomáha ani  predvolebná kampaň pred nemými svedkami na Slavíne a po zbožnéj výzve do rádov policajtov o eliminácii tých, ktorých moja ne politika priviedla až do cirkusu PARLAMENT!

 

Aj takto by sa dala charakterizovať marná snaha súdruha plukovníka pred blížiacim sa jesennými voľbami ,ktorý už ale zareagoval na výzvy a reakcie tých, ktorí majú zaplatiť a doplatiť na ním avizovaný Ekonomický zázrak a zrazu sa vyhovára na stav šťastného eráru ,ktorý akosi nechce potvrdiť jeho prvo májový populistický žart a vracia sa mu v podobe nespokojných zamestnávateľov a živnostníkov tak, ako bumerang ktorý sám hodil  a skôr dobre trafil jeho a nie ním oslovených! Po koľko krát ,ale už??? Po koľký krát už višli jeho populistické výkriky do tunela a tmy a vrátili sa mu v podobe echa, ktoré jemu a jeho radcom jasne povedali NIE a my už nie sme tí a takí ,akí sme boli pred desiatimi, piatimi ale aj rokom a radšej odchádzame  za inými bačami a do iných košiarov!!!  Upadajúce preferencie hovoria jasnou rečou ,varujú ho, ale zároveň sú dobrou správou pre slušných a poslušných ľudí ,ktorí už prekukli ,precitli a

začínajú myslieť konečne už aj na budúcnosť ich deti a vnukov!!!

Mne ale pri tom celom teatre zinscenovanom na Súmračnej za spolu účasti medialných odborníkov a porno hviezd  napáda jedná otázka ,rezonuje vo mne, irituje má a tak sa aj preto pýtam takto. Ak je pravda o Ekonomickom zázraku pod Tatrami ,tak prečo sa má skvalitniť život pod nimi až na základe zásahu a prikázu z hora a nie na základe dobrovoľnosti a ochote zamestnávateľov  spravodlivejšie si pre rozdeľovať zisk so zamestnancami !Alebo prečo zamestnanci s chabými ,rozbitými a slabučkymi odborarskými  bossami  nedokážu vyvinúť tlak na zamestnávateľov a nevynutia si takéto prerozdelenie tak, ako sa to deje na západ od Tatier???  Dokedy to vlastne chcú byť vedení za ručičku a chcú vždy len čakať na ohlodané kostičky ,ktoré padajú z plných stolov ich zamestnávateľov ??? Alebo to fakt nevidia ,že ak má ich zamestnávateľ problém ,tak ten tlačí na vládu a pýta si cez dotácie viac a pod hrozbou prepúšťania ich skoro vždy dostane !?A to presne tak, ako sa deje aj dnes v Trnavskom Peugote kde za prísľub o cca.250 novo zamestnaných sú pre neho na svete cca.19 000 O00  eúr!!!

 

Ako si minister Šukaj Eštek vytrel s VOLIčmi tejto neschopnej vlády jeho anál !

27.04.2024

Aj ja som s netrpezlivosťou a zvedavosťou čakal na toľko ošakavané videjko zo škodovej udalosti a nie havárie ožratého zdegenerovaneho ,zdegradovaneho kapitáňa ,kapraľa Danka v Dúbravke a musím otvorene priznať ,že aj ja som sa dožil ! Ale čoho ?! Nuž len toho ,čo mi potvrdilo ,že tento doslova ne – vládny troj zlepenec si robí nie len z jeho VOLIčov len jednú [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Nemecký poslanec AfD Bystroň se ohradil proti článku Der Spiegelu o ‘ruských’ balíčkoch

27.04.2024 10:10

Poslanec Alternatívy pre Nemecko (AfD) Peter Bystroň sa ohradil proti článku magazínu Der Spiegel, že v kauze možných úplatkov od proruskej siete prijímal balíčky.

parlament

Na Slovensku chce vzniknúť ďalších päť politických strán

27.04.2024 09:58

Na Slovensku chce aktuálne vzniknúť päť nových politických strán. Oznámenia o zbere podpisov zverejnili na webstránke Ministerstva vnútra SR.

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 468074x
Priemerná čítanosť článkov: 2962x

Autor blogu

Kategórie