Založ si blog

Už dnes sa teším na prepadák filmu s názvom Pelegrini !

Ešte nikdy v ére samostatnosti Slovenska nerezonovali v spoločnosti voľby na post prezidenta Ficilie na Slovensku tak ,ako je tomu prakticky od volieb do cirkusu PARLAMENT z pred pol roka ! Ide samozrejme o veľmi veľa a dá sa povedať že je to hra VABANK o tvár Slovenska doma a vo svete a o jeho SMERovaní do budúcnosti a to tak ,ako do vnútra ,tak aj navonok . Čo sa týka SMERu do vnútra tak niet ani len tých najmenších pochyb o tom kto a prečo dnes potrebuje svojho prezidenta na Somárskom vŕšku nad Dunajom a aká bude jeho úloha SMERom aj do väzníc po celom Slovensku !A čo tam už potom o ohlasoch z vonku ,ale aj od občanov ,ktorí si nechcú nechať ukradnúť a uniesť DEMOKRACIU ,SLOBODU , PRÁVA A ICH BEZPEČNOSŤ v priamom prenose ,však ?! Týmto občanom iste nie je jedno ani to ,akým SMERom a kam sa bude uberať aj zahranično politická orientácia Slovenska a kde sa môže ocitnúť Slovensko už na konci tohto volebného obdobia a v neistých časoch ,keď sa polarizuje celý svet a nie len Európa . A to aj napriek tomu ,že títo občania vidia súčasných ne – vládnych predstaviteľov viac na Americkej ambasáde za plotom a v Amerike ,ako Ruského veľvyslanca na úrade ne – vlády Slovenska vo Ficilii ! !

Slušní a zodpovední občania totiž na rozdiel od mnohých iných ,ktorí aj na tomto portáli podporujú súčasnú ne – vládu ,obhajujú ju a bránia jej politiku práve proti ním , ešte totiž nestratili svoje charaktery a ani svedomia a záleží im predovšetkým na budúcnosti ich deti a vnukov na Slovensku a nie za jeho hranicami za ktoré ich vyhnali v minulosti predovšetkým predstavitelia tejto ne – vlády ! Títo ľudia hovoria dnes jedno veľké NIE zlú pre Slovensko vo Ficilii na Somárskom vršku ,ktoré v podobe doslova prehriatej PODRŽ TAŠKY už pomaly dvadsať rokov preukazuje s jeho činmi ,komu slúži a koho je otrokom ! Jeho teplé a sladké rečičky totiž jasne hovoria z ktorého SMERu na neho vietor duje ,ale aj to akým je slabochom a nevie pretrhnúť reťaze aby sa konečne oslobodil z pod jarma jeho otrokára – hranatého ŠÉFa ,ktorý sa v jeho prípade hrdí s tým ,akého že to teplého človiečika – otroka vymodeloval pre seba za tých dvadsať rokov ! Tento ŠÉF zase rozhadzoval naše peniaze na juhu Slovenska ,Galanta, a to nie len v podobe DVOCH MILIÓNOV ,ktoré doslova rozmetoval tak , ako Jánošík na trhu v Terchovej ,ale aj v podobe na rýchlo zrealizovaného výjazdového rokovania ne – vlády ,ktoré stalo tiež nemalý peniaz aj nás všetkých slušných a zodpovedných daňových poplatníkov !

Do finále volieb na post prezidenta Slovenska je už len niečo výše jedného týždňa a iste nie len ja som presvedčený o tom ,že vo volebných miestnostiach zase vyhrá zdravý sedliacky rozum ,rozvaha ,múdrosť a srdcia a nie populizmus , hnus a nenávisť a podpora aj mafiánskych praktik pri premene Slovenska na FICILIU ,ktorej predstavitelia už teraz bez hanby slúžia záujmom jedného PSYCHOPATA & MASOVÉHO VRAHA z búdy na Krásnej ploščadi ………

Ako si minister Šukaj Eštek vytrel s VOLIčmi tejto neschopnej vlády jeho anál !

27.04.2024

Aj ja som s netrpezlivosťou a zvedavosťou čakal na toľko ošakavané videjko zo škodovej udalosti a nie havárie ožratého zdegenerovaneho ,zdegradovaneho kapitáňa ,kapraľa Danka v Dúbravke a musím otvorene priznať ,že aj ja som sa dožil ! Ale čoho ?! Nuž len toho ,čo mi potvrdilo ,že tento doslova ne – vládny troj zlepenec si robí nie len z jeho VOLIčov len jednú [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 468646x
Priemerná čítanosť článkov: 2966x

Autor blogu

Kategórie