Založ si blog

Z eufórie k disfórii a strachu !

O výsledkoch prvého kola v prezidentských voľbách na Slovensku vo Ficilii ešte a iste nebolo povedané všetko zo všetkých zainteresovaných strán ,ale jedno je isté na základe doteraz povedaného a to je strach presne vymedzeného sektora a spektra VOLIčov ,ktorým bolo a je vštepované ,že jedine ich MESIÁŠ & SPASITEĽ s jemu rovnými sú tí ,ktorí aj s ich prezidentom na čele ich Ficilie zabezpečia blahobyt ich VOLIčom – faninkam a úspešne ju dovedú na východ pod Ruskú čižmu !

A aj preto propaganda z búdy na Súmračnej nespí ,vytvorila pre jej VOLIčov fiktívneho a nebezpečného nepriateľa a teraz proti nemu bojuje čo jej sily stačia . A to presne v duchu histórie Marx -Leninistických praktik a tradícii o vnútornom a vonkajšom nepriateľovi ! Ale na druhej strane zase prečo nie ?! Keď aj v týchto voľbách ide o našich už nervozných ľudí čakajúcich na druhé šance a na slobodu z poza mreží väzníc vo Ficilii a na ešte užšiu spoluprácu s agresorom z východu ,ktorému bola po teroristickom útoku v Moskve poskytnutá súčinnosť súdruhov z UV KS SMER s.r.o. v plnom rozsahu v boji proti terorizmu aj vo Ficilii ! Len je škoda ,že ich červení bratia z východu nedokázali zabrániť tomuto teroristickému útoku doma ! A to aj napriek varovaniu z vonku. A aj preto sa mi veľmi páči ako sa vo Ficilia aj v tomto SMERe podsúva svojím VOLIčom Ukrajinská stopa z búdy na Krásnej ploščadi ,ktorá namiesto toho aby si priznala svoj vlastný podiel viny na úspešnom teroristickom útoku hľadá zase nepriateľa tam ,kde vôbec nebol ! Ale propaganda je propaganda a to veľmi špinavá ,tak prečo ju nevyužiť aj teraz vo svoj prospech a nepridať k nej aj veľkú dávku strachu z imaginárneho strašiaka ,ktorý bol vytvoreným len ako súčasť špinavej propagandy a zastrašovania svojich vlastných VOLIčov ?! Ale už sme si za posledných minimálne päť rokov zvykli na takúto špinavú propagandu a na boj Súmračnikov s hlavou štátu ,ktorá im bola vždy tŕňom v oku a nenechali na nej ani len jednu nitku suchú.

Dnes tento ich boj pokračuje podkutý strachom aj v tom a preto ,že si nebudú robiť na Slovensku v ich Ficilii čo sa im zachce tak, ako keď mali svojho poľovníka na poste prezidenta ich Ficilie a pod heslom VYHRAJ VOĽBY A MOŽEŠ VŠETKO doslova valcovali všetko na čo si len pomysleli ! Oni totiž veľmi dobre vedia ,čo pre nich znamená v dnešných pohnutých časoch nemať svojho prezidenta ,ale oponenta ,ktorý im už teraz ponúka súčinnosť a spoluprácu ,ale iste nie slepú a hluchú k im krokom a SMERovanie Slovenska v ich Ficilii!

Ale vydržme spoločne a dočkajme sa času tak , ako húsa klasu ešte tie dva týždne a počkajme si na rozuzlenie tohto rébusu v deň ,,D“ a teda v druhom kole prezidentských volieb na Slovensku vo Ficilii v ktorom rozdajú karty zase len občania & VOLIči a nikto iný na svete …..

Quo wadis Slovenské ne- zdravotníctvo vo Ficilii pod vedením ministerky cingi lingi bom ?

09.05.2024

Alebo kedy padne hlava tejto selfičkovej a neschopnej ministerky z PENTA group´s ? Alebo necháme našu budúcnosť a teda naše deti na milosť a nemilosť lekárov za hranicami FICILIE ? Nie ,nebudem zase rozoberať činnosť a ,,prácu“ tejto tanečnice z PENTA group´s počas jej pol ročného pôsobenia na poste MZ vo FICILII ,ale sa len pýtam dokedy sa na jej nečinnosť bude [...]

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Zuzana Dolinková

Poslanci začali mimoriadnu schôdzu, opozícia chce odvolať Dolinkovú

09.05.2024 18:09, aktualizované: 19:05

Ministerka podľa opozície nerieši problémy zdravotníctva.

Budova Gymnázia Andreja Sládkoviča v Banskej Bystrici

Kedy sa to skončí? Pre bombovú hrozbu evakuovali ďalšie školy

09.05.2024 16:09

Na dvoch stredných školách muselo byť vo štvrtok prerušené vyučovanie. Dôvodom boli výhražné emaily.

šimkovičová, michelko

Hlas a SNS zhodu nenašli. Hlasovanie o osude FPU je neisté, opozícia hovorí o zoštátnení kultúry

09.05.2024 16:00, aktualizované: 17:29

Zatiaľ nie je jasné, či sa o návrhu o FPU stihne hlasovať už dnes.

Okudzhava 1999 2r

Storočný Okudžava. Čo odkazuje dnešku ruský bard vyše štvrťstoročia po smrti?

09.05.2024 16:00

Bulat Okudžava by mal dnes sto rokov. V rozhovore, ktorý poskytol Pravde necelý rok pred smrťou, vyslovil dodnes aktuálne myšlienky o Rusku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 159
Celková čítanosť: 472086x
Priemerná čítanosť článkov: 2969x

Autor blogu

Kategórie