Založ si blog

Slovensko , ako časť Ficilie na križovatke bez semaforov , akým SMERom sa do tej psej matere vydá už po tejto sobote?

Dnes stojí pred Slovenskom veľký rébus ,ktorého prvú časť bude musieť Slovensko vyriešiť už v sobotu v prvom kole prezidentských volieb a tak udať ďalšie SMERovanie Slovenka -Ficilie nie len doma ,ale aj vo svete . V súčasnosti sme svedkami mediálnych vojen medzi jednotlivými kandidátmi na post PREZIDENT SR a teda FICILIE ,ktorí sa predbiehajú nie len v populizme a podpasovkach ,ale aj v zrádzania samých seba a svojich svedomí a z taktických dôvodov odstupujú z kandidatúry na tento post v prospech tých o ktorých si dumajú ,že aj ich VOLIči budú VOLIť tých ,ktorým im odstupujúci rozkáže a nakáže. Slovensko ako časť Ficilie ,ale stojí tiež pred scenárom z búdy na Súmračnej ,ktorý ma po účelovom a teatrálnom rozdelení sa na dve krídla a teda na SMERo – HLASNé trúby ,ktorý bol už dávno napísaný so ŠÉFom z tejto búdy a teraz len netrpezlivo čaká ,ako sa naplní a ako sa mu odvďačia všetky jeho fanynky z osláv MDŽ zo športových hál a mitinkov po celej Ficilii ,na ktorých ich ohuroval a očaroval s jemu rovnými manipulátormi na čele s tavariščom CHE BLÁHOM ,ktorý si vraj a údajne váži všetky ženy – matky na svete ! Samozrejeme okrem jednej ,ktorej nevie do dnes prísť na jej pravé meno.

V sobotu sa iste hrá o veľmi veľa a hlavne o tvár Slovenska vo Ficilii pred celým svetom ,ktorému ale nie je jedno akou cestou a kam sa bude po nej uberať a čo všetko bude na nej robiť aby sa mali aj občania v nej lepšie a žili kvalitnejšie životy ,alebo budú aj naďalej udržiavaní v polopravdách a klamstvách a pomaly a iste budú po Gréckej ceste vedení k cieľu na východe k tomu ,ktorý už vyše dvoch rokov traumatizuje a straší celý svet s jeho ŠVO na UA a doma v jeho RUssKLU s demokraciou jeho typu v mene ktorej zomierajú jeho oponenti tak , ako na bežiacom pase a mnohí končia v RUssKYCH ťjurmach na ďalekej Sibíri.

Ja osobne si myslím a dúfam ,že v časti Slovenska vo Ficilii je ešte dosť zdravého rozumu a odvahy k tomu ,aby sme všetci spolu v sobotu zatiahli za jeden koniec povrazu a nedovolili sme vojsť scenáru z búdy na Súmračnej do reality a praxe a volili sme tak so srdcom a rozumom zodpovedných Slovákov ,ktorým nie je ukradnutý osud a budúcnosť Slovenska a tak ,aby sme boli po tejto sobote všetci spokojní a svoju spokojnosť potvrdili aj o dva týždne vo finále týchto volieb , ktoré sú iste jedné z kategórie najťažších a najzodpovednejších a ukážu svetu ,že to s časťou Slovenska vo FICILII nie je až také zlé , vážne a stratené ,ako to na prvý pohľad vyzerá !

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

parlament

Na Slovensku chce vzniknúť ďalších päť politických strán

27.04.2024 09:58

Na Slovensku chce aktuálne vzniknúť päť nových politických strán. Oznámenia o zbere podpisov zverejnili na webstránke Ministerstva vnútra SR.

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467971x
Priemerná čítanosť článkov: 2981x

Autor blogu

Kategórie